|
|
Lån  


 
Annonce:


Pels og kaniner
Kaniner vasker sig selv, de har derfor ikke normalt brug for et bad eller anden pelspleje.
Dog kan det være nødvendigt sommetider at hjælpe de langhårede løvehoved-kaniner. Pelsen kan filtre sammen især ved kønsåbningen. Vask blot med en våd klud. I svære tilfælde må du klippe en tot af, og nyt vil så gro ud.

Hvis du overvejer at købe en langhåret kanin. Der skal afsættes tid til børstning og du skal regelmæssigt se den ordentlig efter for filt. Du behøver ikke børste hver gang, men det er dit ansvar at hjælpe kaninen, hvis der sidder noget i pelsen som kan genere den.

Mange tror at Dværgvædder fuchs er en angorakanin, men det er den ikke. Angorakaniner har uldpels som bliver ved med at gro og derfor kræver klipning. Fuchs behøver kun at få "vedligeholdt" pelsen, da den vokser til den er ca. 5 - 6 cm og så stopper - ligesom langhårede katte og hunde. Dyrene med de to to slags pelstyper både ser forskellige ud og føles forskellige. En angora har pels som vokser udad, så den ligner et lille får. En Fuchspels er mere glat og lægger sig ind til kroppen.

En unge med "babypels" skal børstes hver uge mens en voksen kanin, som ikke er i fæld, kun behøver børstning en gang om måneden - men gerne oftere. Hvis den voksne kanin er i fæld, skal den i hvert fald børsten hver 14. dag.

Kategorier på sider:

Pels og hunde Pels og katte Pelsjakke Tøj Hundefoder Stop dyremishandling Hvorfor kbe pels1111 Dyreartikler Dyreetik Hundeudstyr Pels diverse Pels Pels og kaniner Pelspleje Kledyr diverse Fur Pels og heste Gode rd om pels og pelspleje


 Du er her: Pels - Netannoncer Pels -