|
|
Lån  


 
Annonce:
Det er praktisk for rytteren, at hesten ikke får kraftig pels, så den sveder under arbejde, eller bliver beskidt på folden
Det betyder mange heste opholder sig i en varm stald, med dækken på næsten døgnet rundt, hvor luftfugtigheden ofte er høj og usund, så der er fare for udvikling astmatiske tilstande.

Hvis det på grund af ridningen er for besværligt med tyk pels, kan man vælge kun at klippe hesten de steder hvor den sveder meget. Det er måske ikke så pænt, men det er meget behageligt for hesten, der nu både er i stand til at holde varmen, og undgå at svede for meget under ridning.

Hestens pels skal også passes hvis man vil undgå sygdomme. Dette gøres ved at strigle hesten med forskellige strigler og børster. Hesten kommer desuden også til at se meget pænere og renere ud og det stimulere blodcirkulationen. Af og til kan man også bade og skylle hesten med vand og hesteshampoo, men dette bør ikke gøres for tit da det ødelægger vigtige fedtstoffer i hestens pels.Information på sider:

Pels og heste - Pels og hunde - Dyreartikler - Pels og katte - Gode råd om pels og pelspleje - Tøj - K&lig;ledyr diverse - Stop dyremishandling - Hundeudstyr - Hundefoder - Dyreetik - Hvorfor købe pels? - Pels og kaniner - Du er her: Pels - Pels -